El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que la negativa per a declarar davant la justícia i explicar el seu paper en el cas Nóos, “és una tragicomèdia. Podria ser de riure, però no ho és per la gravetat de la qüestió i perquè un ex dirigent d’aquesta autonomia no vol col·laborar amb la justícia i ens sembla molt lamentable que donara un domicili i un telèfon en els quals no van poder localitzar-lo i, per tant, és molt ridícul. La impressió que tenim nosaltres, i creiem que té la majoria de la societat, és que està fugint, evitant donar la cara i eludint la justícia”.

Morera considera que els valencians i valencianes, “no ens mereixem aquesta poca vergonya i volem que Francisco Camps explique la seua relació amb aquesta trama, amb aquest despropòsit, que va portar al fet que Iñaki Urdangarín es beneficiara de més de tres milions d’euros de diners públics”.

Tal com ja va declarar el dissabte el portaveu de Compromís, dia en el qual Camps es trobava en parador ignorat, “la falta de col·laboració i la seua desaparició, no ajuden gens per a saber què s’ha fet amb els diners públics dels valencians ni per a restablir la dignitat de les institucions valencianes, unes institucions molt perjudicades per persones com Camps”, segons Morera.