Després de la multitudinària manifestació del dissabte pels carrers de València en defensa de RTVV, Compromís per València va organitzar un sopar a la fresca en el poliesportiu Marni d’Orriols on va haver-hi un col·loqui amb Enric Morera (coportaveu de Compromís), Rafa Xambó (representant de Compromís en el Consell de RTVV), Joan Ribó (portaveu de Compromís per València), Joan Baldoví (diputat de Compromís al Congrés), i una representació de treballadors de l’ens públic.

Compromís va organitzar aquest acte amb la intenció de reflexionar sobre la necessitat de tenir un mitjà de comunicació propi dels valencians, des d’on es puga informar a la ciutadania de la seua realitat més propera, els municipis, comarques i de la resta del món.

Durant el debat es va criticar que el 9 de febrer de 2013, amb un forat econòmic brutal i uns índexs d’audiència ínfims, el Consell culminara un expedient de regulació d’ocupació que va afectar a 1.183 treballadors de RTVV. Un procés desautoritzat pels tribunals i que atemptava fins i tot els drets fonamentals dels treballadors i treballadores.

Així mateix, també es va parlar de la sentència que ara vol utilitzar el Consell com a element per a portar avant el tancament d’una entitat que, segons els professionals dels mitjans audiovisuals, és viable i necessària.

Joan Ribó, portaveu de Compromís per València, durant la seua intervenció en el debat va destacar que “els valencians necessitem una televisió pública, valenciana i de qualitat”. I també va aprofitar per a exigir a Rita Barberá que “es pronuncie sobre aquest tancament, ordenat per Alberto Fabra, en contra dels interessos dels valencians i les valencianes”.

El sopar va transcórrer en un ambient familiar i va comptar amb ambientació musical oferida per una banda de jazz.