La diputada de Compromís Mireia Mollà ha assegurat hui que “des de la nostra formació condemnem el crim de violència masclista ocorregut el passat dilluns a Torre de les Maçanes en el què ha perdut la vida una jove de 24 anys”.

Mollà ha assenyalat que “este terrible crim evidència que encara queda molt treball a portar a terme en la lluita per la igualtat i en contra de la violència masclista que, només durant el mes d’octubre, s’ha cobrat la vida de tres dones”.

En este sentit, la diputada ha afirmat que “no es poden tolerar les retallades en matèria d’igualtat que estan portant a terme des de la Generalitat i des del Govern central i que es concreten en casos com la reducció de la plantilla dels Jutjats de Violència sobre la Dona de les comarques d’Alacant”.

Per això Mireia Mollà ha reclamat “que no es reduisquen les inversions en esta lluita, doncs queda clar que el masclisme és un fenomen que encara continua molt present en la nostra societat i que necessita ser combatut amb tot el suport de les administracions”.