El grup Compromís ha assegurat que, en una resposta parlamentària, el Consell ha reconegut que l’anul·lació del Programa d’Actuació Integrada (PAI) de Marina d’Or Golf també invalida el PAI d’Orpesa.

La diputada Mónica Oltra recorda que, després de l’anul·lació del PAI de Marina d’Or Golf, va preguntar al Consell sobre si aquesta decisió judicial afectava també al PAI que recau en el veí terme d’Orpesa.

En la seua resposta, la conselleria diu que l’execució dels programes d’Orpesa i Cabanes són complementaris i l’execució d’un exigeix la de l’altre, per la qual cosa no seria lògic que l’execució no fóra simultània o programada conjuntament.

La secció primera de la sala del Contenciós-administratiu del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana va anul·lar el passat mes de maig el PAI Marina d’Or Golf (“Mundo Ilusión”), en el terme municipal de Cabanes.

Segons Compromís, l’anul·lació ha estat recorreguda pel Consell i per l’empresa, però existia el dubte per saber en quina mesurada aquella anul·lació invalidava també al PAI d’Orpesa, una circumstància que la consellería ha admès ara en la seua resposta parlamentària.