El síndic del Grup Parlamentari Compromís a les Corts, Fran Ferri, ha manifestat que “des de Compromís coincidim amb el President en posar en valor el que representa el govern valencià. Un govern que ha canviat les mangarrufes del PP per l’honradesa; que ha canviat la imposició pel diàleg, i que ha canviat la incompetència per l’eficàcia. Hem construït un govern honest, transparent i que se preocupa per les persones”.


Segons Ferri, “és molt positiu que per a 2017 ens marquem com a màxima prioritat continuar rescatant persones, amb una educació cada dia més inclusiva, una sanitat realment universal i una atenció als més vulnerables, que garantisca una vida digna per a totes les persones. També serà prioritari impulsar una economia al servei de les persones. En definitiva, continuar construint un país on es puga viure millor, un país on els nostres joves que han marxat puguen tornar”.

 

“I tot això serà possible si aconseguim que acabe la discriminació que patim els valencians i valencianes. 2017 ha de ser l’any d’unes inversions dignes, com unes rodalies de qualitat i el Corredor Mediterrani, així com un finançament just per a seguir rescatant persones. I des de Compromís ens deixarem la pell en fer-ho possible”, ha conclòs Fran Ferri.