El síndic de Compromís a les Corts, Fran Ferri, després de conèixer l’obertura del sumari de Taula, ha afirmat que “en València no s’acaba mai la corrupció al Partit Popular. I és que després que s’haja alçat hui el secret de sumari de la peça principal de Taula, no fa més que estendre la taca de corrupció del PP”.

 

Segons Ferri, “el PP intenta donar imatge de regeneració, però amb cada obertura de sumari apareixen nous noms que afecten a totes les institucions. En este cas tenim a una persona del Congrés dels Diputats, que seria Gerardo Camps; dos o tres persones del nostre parlament que serien el senyor Betoret, el senyor Font de Mora i el senyor Míquel Domínguez; i d’altres persones que no estan a les institucions però que continuen pertanyent al PP”.

 

“El Partit Popular continua sent el partit més corrupte d’Espanya, continua sent un partit que empara a les seues files la corrupció, tot i intentar donar la imatge que havien fet neteja al sí de la seua organització. Però tal i com hui hem comprovat amb l’obertura de sumari de Taula, continuem tenint a les Corts Valencianes un grup parlamentari amb gent assenyalada per casos de corrupció durant la seua gestió al front de la Generalitat Valenciana”.

 

“És gent que al mateix temps compartia Consell amb la senyora Bonig, de la qual esperem una resposta ràpida per la dignitat d’aquest parlament, per la dignitat del Congrés dels Diputats, del Senat, i per la dignitat dels valencians i valencianes”, ha conclòs Fran Ferri.