El síndic de Compromís a les Corts, Fran Ferri, ha assenyalat que “la síndica del PP, Isabel Bonig, ha de posar ordre en el seu grup parlamentari i que no li tremole el pols a l’hora de prendre decisions contra els esguitats per la corrupció o sospitosos d’ella. Ara torna a estar assenyalat el diputat i actual president provincial del PP, Vicente Betoret, de qui l’ex gerent d’Imelsa, Marcos Benavent, ha dit que com a numero dos del partit hi estava a la cuina de moltes coses”.

 

Segons Ferri, “Bonig ha de ser conseqüent i complir amb allò que va dir de ‘qui la fa, la paga’. Els dubtes sobre Betoret ja varen planejar quan Benavent va afirmar que la UCO estava investigant la relació del diputat popular amb els assumptes tèrbols del PP. I ara els dubtes tornen a planejar sobre el mateix diputat que, per la seua condició d’aforat no està cridat com a imputat per a declarar en el cas Taula”.

 

“I és que Taula és l’exemple que el Partit Popular era un dels beneficiaris màxims dels fons que s’han saquejat a les arques públiques; que les trames corruptes servien al PP per a finançar-se il·legalment, concórrer dopats en les campanyes electorals i perpetuar-se en el poder. Ara el dit acusador de l’ex gerent d’Imelsa sobre Betoret torna a posar el dubte sobre el diputat del PP, mentre al seu grup ningú posa la mà al foc per ell”.

 

“No oblidem que qui realment han sigut perjudicats per la corrupció són les valencianes i els valencians que han patit un deteriorament brutal dels serveis públics amb retallades i privatitzacions conseqüència del saqueig de les arques públiques perpetrat per tantíssims dirigents i càrrecs públics del Partit Popular”.

 

“Però el PP continua mirant cap a un altre costat, sense que els seus dirigents, en este cas Isabel Bonig, siguen capaços de realitzar cap tasca de lluita contra la corrupció dins del seu partit i que a estes alçades de metàstasi corrupta estesa per tot el PP estiguen pensant-se encara si posen en marxa un departament d’assumptes interns”, ha conclòs Fran Ferri.