La diputada del grup parlamentari Compromís i portaveu de Sanitat, Isaura Navarro, ha denunciat l’ús partidista que Maria José Catalá està realitzant de la seua condició de Presidenta de la Comissió de Sanitat de Les Corts. Segons explica Navarro “per a esta vesprada, a les 16:30h hi ha convocada una sessió de la Comissió de Sanitat de Les Corts, en la qual, com a únic punt de l’ordre del dia consta la compareixença de la Secretària Autonòmica de Sanitat per a respondre preguntes dels grups parlamentaris. Com és obvi després de la dimissió d’ahir de Dolores Salas el seu lloc encara està vacant per tant no té cap lògica mantenir la sessió de la Comissió de Sanitat d’esta vesprada perquè ningú va a poder respondre eixes preguntes”.

“La Presidenta de la Comissió, Maria José Catalá, l’única amb potestat per convocar o desconvocar la Comissió, ha fet cas omís als requeriments que li hem fet des de tots els grups parlamentaris menys el seu per a que ajorne la sessió de la Comissió de hui. Ens ha deixat ben clar que està encabotada en realitzar el paripé de què tots els diputats acudim a la Comissió per a res. Això suposa un cost econòmic per al parlament valencià que a Catalá no li importa en absolut que assumisca pel seu caprici esta institució pública”.

Per a Navarro “és vergonyós que Catalá utilitze de manera partidista el seu càrrec com a Presidenta de la Comissió de Sanitat de Les Corts no desconvocant una sessió que no va a poder celebrar-se només per donar-se el gust de que estem allí els diputats i ella puga engegar-se el micro per obrir i tancar la sessió sense que realitzem cap tipus de feina”.