La diputada de Compromís, Isaura Navarro, s’ha referit a l’inici de la nova comissió d’investigació de l’Accident del Metro de València que tindrà lloc demà en Les Corts, en què exercirà com a portaveu de la coalició.

Per a Navarro “l’obertura de la comissió del metro suposa un exercici de normalitat democràtica. El que volem amb esta comissió és conéixer la veritat i donar justícia en la reparació a les víctimes i els seus familiars”.

No pretenem substituir el procés judicial que hi ha en marxa però si arribar fins la veritat, desvetllant tot allò que se’ns ha amagat. El parlament valencià està en deute amb les víctimes i els seus familiars”

Segons la diputada de Compromís “esta comissió ha de servir per a reparar, en tot allò que puguem, el dany causat per la terrible i vergonyosa gestió dels anteriors Consells del Partit Popular i d’aquella comissió parlamentària de la vergonya”.

En esta nova comissió treballarem per a reparar, en la mesura d’allò possible, el mal fet i retrobar la justícia i la veritat que se’ns ha amagat”, ha conclòs Navarro.