El síndic de Compromís en les Corts, Fran Ferri, ha manifestat que “és lamentable que les primeres declaracions d’Isabel Bonig, després de la presentació dels pressupostos generals de l’Estat (PGE), siguen per atacar el Govern valencià, en lloc d’exigir inversions concretes a Rajoy. Els valencians i valencianes ens hem d’unir al voltant d’este objectiu fins les últimes conseqüències perquè ens juguem la nostra qualitat de vida”.
Segons Ferri, “ens preocupen els missatges contradictoris que llança el PP valencià, amb persones com el delegat de Govern, Juan Carlos Moragues, que ens insulta penjant-se la medalla d’haver executat una ínfima part del pressupost de l’any passat, o la vicesecretària general del PPCV i diputada del PP a Madrid, Elena Bastidas, que ahir mateix va intentar convèncer-nos que hauríem d’estar contents per ser l’últim territori en inversions”.

 

“Estos missatges contradiuen la signatura del grup parlamentari del PP a la declaració unànim a les Corts Valencianes amb la que demostràrem el nostre rebuig més absolut a uns pressupostos que ens maltracten, i vàrem convocar a tots els nostres representants a una trobada en les pròximes setmanes per a que rebutgen estos pressupostos”.

 

“Més prompte que tard, Bonig haurà de posicionar-se i decidir si està amb els valencians i valencianes i ens ajuda a canviar o tombar uns pressupostos que ens discriminen, o està amb Rajoy i al servei dels interessos del seu partit. Des de Compromís seguirem on hem estat sempre: defensant els interessos dels valencians. Per això fem una crida a la mobilització social per a que ens deixen de tractar com ciutadans i ciutadanes de segona”, ha conclòs el síndic de Compromís.