El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que la cimera entre el president valencià i els seus homòlegs de les Illes Balears i de Múrcia, “ha estat una despesa que es podria haver estalviat, perquè del que han parlat i han decidit i res, hi ha poca diferència. Hui Fabra ha tornat a demostrar la seua mediocritat com a president i ha presidit una cimera d’aquells qui tenen molta por a contradir al seu cap suprem de Madrid i dels qui no es planten contra les injustícies de l’estat”.

Segons Morera, “no calia fer cap escenificació com la de hui si els diputats del PPCV a Madrid es plantaren a l’hora de votar els pressupostos o a l’hora de votar iniciatives per a millorar el finançament i el tracte que té l’estat amb el País Valencià. I no és així. No calen cimeres ni eixos, perquè si Camps va participar en l’eix de la Prosperitat, ara més bé conegut com l’eix de Nóos, Fabra hui ha creat l’eix dels ploraners i dels qui no es planten amb valentia”.

“No sabem de qui és la gran idea, però en compte de reforçar la imatge del president, la seua posició resulta més danyada, perquè la conclusió que han tret hui tres presidents del PP és la de col·laborar i ajudar al govern de Rajoy, eixe govern que ens maltracta a l’hora dels pressupostos, de les inversions i del finançament i això no és el que ens cal almenys a les valencians i els valencians, que patim una marginació històrica, a la qual cal sumar la nefasta gestió d’uns mals governants que han portat a la ruïna més absoluta l’estat del benestar en la nostra terra”, segons Morera.